top of page

BAMBUK

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze fietsen van het merk BamBuk. Deze unieke tweepersoons ligfiets is alles wat je nodig hebt om gezellig op reis te gaan. Wilt u graag een van onze BamBuk fietsen proefrijden dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze fietsen van het merk BamBuk. Deze unieke tweepersoons ligfiets is alles wat je nodig hebt om gezellig op reis te gaan. Wilt u graag een van onze BamBuk fietsen proefrijden dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken.

BamBuk E-Trike Tandem

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Twee 61 cm / 24 inch wielen vooraan, een 66 cm / 26 inch wiel achter.

  • Rohloff 14-versnellingsnaaf.

  • De dubbele bladvering vooraan en de schokdemper achterin zorgen voor comfort voor beide rijders.

  • Hydraulische schijfremmen op de voorwielen worden door de piloot eenvoudig met een hendel bediend. Mechanische schijfrem op het achterwiel.

  • Het frame, , is telescopisch, waardoor de e-trike kan worden gecomprimeerd van 3 meter tot 1,8 meter voor transport in een busje.

bambuk-tandem-etrike-action.jpg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.14.05.jpeg

Rohloff E-14 schakeleenheid

Het Rohloff E-14 systeem zorgt voor optimaal schakelen van de Rohloff SPEEDHUB 500/14, afgesteld op het Bosch of Panasonic FIT eBike systeem. Doordat deze twee systemen continue met elkaar communiceren kan zonder inspanning soepel en snel geschakeld worden tussen alle versnellingen.

Deze rechtstreekse aansluiting van de Rohloff E-14 op het CAN-bus van het eBike systeem registreert voortdurend het actuele ondersteuningsniveau van het eBike systeem en de actuele krachtinzet van de fietser. Zo wordt na het indrukken van de “+“ of “-“ knoppen van de Rohloff E-14 stuurschakelaar het ideale tijdstip berekend om van versnelling te wisselen. De ondersteuning van de motor wordt kortstondig verminderd en de versnelling schakelt in 0,2 seconden hoger of lager.

De energievoorziening loopt via de eBike accu en het Rohloff E-14 systeem heeft dus geen aparte batterij nodig.

Hydraulische schijfrem vooraan

Riderever Twin hydraulisch schijfremsysteem. Je hebt slechts één hendel nodig om zowel het linker- als het rechterwiel af te remmen. Minerale olie, die veiliger is dan DOT, wordt gebruikt als remvloeistof. De remblokken zijn gemaakt van hoogwaardig metaal met een keramisch mengsel en garanderen de beste remmodulatie met een goede hittebestendigheid en hoge remprestaties. De rem kan in de parkeermodus worden gezet.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.22.56.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.14.04.jpeg

Bosch Powerpack Accu

Accu's van Bosch zijn een efficiënte energiebron met een groot uithoudingsvermogen. Dankzij hun enorme reikwijdte, lange levensduur en intelligente battery management system behoren de lithium-ion-accu's van Bosch tot de modernste op de markt. De eBike-accu's van Bosch combineren een laag gewicht met ergonomisch design en bedieningsgemak. Het battery management system van de hoogwaardige lithium-ion-accu's herkent mogelijke storingsbronnen en beschermt de cellen tegen overbelasting. Voor alle eisen en elk type eBike is er een passende accu, variërend van bagagedragervariant en frameaccu tot inbouwoplossing. De DualBattery is perfect voor toerfietsers, langeafstandsforenzen en fietskoeriers. De combinatie van twee Bosch-accu's levert tot 1.250 wattuur. ​

Bosch Line CX Middenmotor

De Performance Line CX is een krachtige en dynamische aandrijving voor intuïtief bedieningsgemak en een uniek rijgevoel. Hij gaat samen met jou tot het uiterste, voor nog meer rijplezier op technisch veeleisend terrein. In het smart systeem is de drive unit volledig verbonden met de andere componenten van je eBike. Met de eBike Flow-app kun je digitale functies zoals activity-tracking en eBike Lock gebruiken en je eBike up-to-date blijven houden.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.14.06.jpeg
BamBuk-auto (1).webp

TRANSPORTEERBAAR

De E-Trike Tandem heeft een telescopisch frame waarop patent is aangevraagd, waardoor het voor transport kan worden ingekort van 3 meter tot 1,8 meter. Hierdoor kunt u de fiets gemakkelijk invouwen en achterop de auto zetten met de bijpassende fietsendrager. We bieden ook een fietsendrager voor uw auto.

BamBuk E-trike Review en Ride test
bottom of page