top of page
riksja transportfiets Chat in winkelstraat.jpg

Over van Raam

Van Raam aangepaste fietsen. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam

zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.


Van Raam produceert al bijna 100 jaar fietsen, in de afgelopen 30 jaar zijn dit aangepaste fietsen. Deze worden geproduceerd in Varsseveld, dit is in de Achterhoek in het oosten van Nederland. Met ongeveer 160 vaste werknemers maakt Van Raam Nederlandse kwaliteitsfietsen, voornamelijk voor volwassenen en kinderen met een beperking of voor mensen die op zoek naar meer veiligheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

 

Bekijk nu de introductie video en neem een kijkje bij van Raam

Over BamBuk

Als fietsenfabrikant hebben we het onze missie gemaakt om innovatieve speciale fietsen te maken die naast comfort en betrouwbaarheid ook rijplezier en flexibiliteit bieden. Daarom is het voor ons zo belangrijk om speciale fietsen te produceren die precies passen bij de behoeften en leefsituatie van uw individuele berijders. In ons bedrijf combineren we het motto van korte afstanden en individueel advies van een familiebedrijf met professionaliteit, moderniteit en betrouwbaarheid op basis van industriële normen, aangezien BamBuk zelf ontwerpt en produceert.

Wij willen dat u zich als wielerliefhebber goed geadviseerd en verzorgd voelt. We creëren, bouwen en distribueren fietsen met veel knowhow voor individualisten, stellen, gezinnen of voor mensen met beperkte mobiliteit of visuele beperkingen - voor jong en oud. Daag ons uit met je wensen!

Bekijk nu de introductie video en neem een kijkje bij BamBuk 

slide.jpg
image.img.1024.low.jpg

Over Shimano

Shimano Europe is lid van het wereldwijde team Shimano en samen met onze wereldberoemde dochterondernemingen bieden we consumenten uitstekende fiets-, vis- en roeiproducten en kleding. Onze missie is om een ​​uitstekende leverancier en een waardevolle partner te zijn voor al onze klanten in de Europese fiets-, visgerei- en roei-industrie, om de vraag van de consument naar Shimano en Shimano-producten te creëren en om de 'ogen, oren en mond' te zijn van het wereldwijde Team Shimano in Europa. Shimano is trots op haar medewerkers, diversiteit in talent, interesses en achtergronden. We geloven sterk in het bevorderen van gezondheid en geluk door te genieten van de wereld om ons heen.

Over Huka

Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders.

Jullie mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid is onze passie. Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. In eigen land en ver daarbuiten. Zo zijn we vertegenwoordigd in onder meer Amerika, Zweden, Noorwegen, België en Duitsland. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van oplossingen die je mobiel houden. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. Als je hem mooi vindt en hij biedt je de functionaliteit die je zoekt, dan past een Huka bij je. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Zo gemakkelijk mogelijk.

Het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is wat ons iedere dag bezighoudt. Al meer dan 40 jaar. Hierin gaan we heel ver. Huka staat bekend om haar hoge service en vergaande betrokkenheid. Hebben we het idee dat een fiets nog beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo snel en goed mogelijk. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu. We kijken naar individuele berijders en hun behoeften en willen daar zo goed mogelijk bij aansluiten. Uiteraard met de vereiste functionaliteit, maar ook met het Dutch design en Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

Bekijk nu de introductie video van Huka: 

Huka-scaled.jpg
PFmobility-151.jpg

Over PF-Mobility

Bij PF Mobility stellen we persoonlijke service en de kwaliteit van onze producten voorop. Voor ons bent u als klant het belangrijkste en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing krijgt.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring, maar we werken er voortdurend aan om nog beter te worden. Daarom ontwikkelen we onze fietsen voortdurend in samenwerking met gebruikers, gemeenten en zorginstellingen.

Al onze fietsen zijn ontworpen en gebouwd in onze fabriek in Vildbjerg, Denemarken.

Over van Beijck

In 2015 hebben we besloten onze eigen producten te ontwikkelen en produceren. Dit als opvolging op de bestaande Chinese systemen waar wij tegen grenzen aan liepen in het aansturen van de rij eigenschappen. Wij hebben een duidelijke visie dat de ondersteuning “natuurlijk” moet zijn met een zo laagmogelijk verbruik, door deze grenzen op te zoeken hebben wij veel ervaring op gedaan en kunnen wij ook meer actieradius uit een accu halen. Naast de prestatie vinden wij het design ook erg belangrijk, je maakt immers maar één keer een eerste indruk!

 

motor-montage-vanbeijck_64bea8e9a7f9e75c72b28ba3efbbcc2c.webp
bottom of page