top of page
4.jpg

OVER ONS

  • Dealer van Top Merken

  • Reparatie & Onderhoud

  • Advies

  • In & Verkoop van nieuwe en gebruikte aangepaste fietsen

  • Service

  • Inbouw van elektrische ondersteuning voor aangepaste fietsen

KC Blijf mobiel:

Welkom bij KC Blijf mobiel, waarbij service op nummer 1 staat. Zoekt u een nieuwe of gebruikte elektrische driewieler? Of een aangepaste fiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan fietsen en onderdelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en geopend op afspraak om u beter te kunnen helpen.

U kunt onze winkel vinden in Papendrecht op het Nieuwland Parc 159a.

Wij bieden u jong gebruikte elektrische fietsen, driewielers en aangepaste fietsen voor de scherpste prijzen aan.  De fietsen zijn zeer weinig gebruikt, dus ze staan als nieuw! 

 

Wij zijn erkend Van Raam Dealer, dus u kunt ook bij ons terecht voor een nieuwe fiets. Alle aanpassingen die verricht moeten worden op uw fiets, is bij ons mogelijk. 

Bij KC Blijf mobiel kunt u altijd terecht voor een proefrit met technisch en kundig advies op maat. U kunt bij ons de fiets uitproberen en bekijken. Vanwege ons ruime assortiment is er altijd wel een fiets die bij u past. 

Als u besluit een fiets aan te schaffen dan zorgen wij altijd dat de fiets zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd is, zodat u gelijk kunt genieten van uw fiets. En als u langskomt om een kijkje te nemen, staat er altijd een warm bakje koffie voor u klaar!

Wilt u de fiets aanschaffen zonder te komen kijken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Bij aanschaf van de fiets is het mogelijk om te betalen via overschrijving op bank, contant of pinnen.

Onze winkel

Nieuwland Parc 159a

3351LJ Papendrecht

+31 6 28 44 89 57

bottom of page